ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


DSC00280

Δημιουργικός Χορός

για  παιδιά, από 3 μέχρι 8 χρονών

Το μάθημα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια και είναι μια μέθοδος  βασισμένη στην ενεργή και δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Δίνοντας το πλαίσιο και τα κατάλληλα για κάθε ηλικία ερεθίσματα, τα παιδιά εξασκούν το σώμα τους, χορεύουν, συνεργάζονται, φαντάζονται, προτείνουν, αυτοσχεδιάζουν, ζωντανεύουν ιστορίες με τις κινήσεις τους. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις από τον σύγχρονο και κλασσικό χορό, κινητικές δραστηριότητες, κινητικά μοτίβα,  αφηγήσεις, χορογραφίες.
Σαν στόχους έχει την ανάπτυξη των χορευτικών ικανοτήτων, την στήριξη  και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης των παιδιών  και της ελεύθερης έκφρασής τους, σε ένα ασφάλες, φιλικό περιβάλλον.

IMG_1873

Δημιουργικός Χορός – Σύγχρονος Χορός

για παιδιά από 9 μέχρι 12 χρονών

Η εξέλιξη από το δημιουργικό χορό στο σύγχρονο χορό καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, με όλο και περισσότερα στοιχεία τεχνικής, χορογραφιών και αυτοσχεδιασμού. Με σεβασμό στο σώμα και τα νέα δεδομένα της σωματικής και συναισθηματικής ανάπτυξης τους, της προσωπικότητας τους και της ανάγκης τους για επαφή και συνεργασία μεταξύ τους.

Τα παιδιά έχουν ενεργή συμμετοχή κατά την διάρκεια των μαθημάτων αλλά και στη δημιουργία των παραστάσεων.

_DSC2859

Breakdance 

για παιδιά από 6 μέχρι 12 χρονών

Ένα μάθημα, ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους, που θέλουν να αρχίσουν αυτό τον απαιτητικό, διασκεδαστικό και δυναμικό χορό! Αν τα παιδιά σας έχουν πολύ ενέργεια και θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό, να μάθουν να χορεύουν, να εκτονωθούν, να γυμναστούν, ίσως βρήκατε το μάθημα που τους ταιριάζει!

Copyright © Dandelion by Pexeto